Werkwijze

In uw eigen woning of in ons atelier wordt u terzijde gestaan door onze ontwerpers die met oog voor detail een zitmeubel naar uw smaak ontwerpen. Alle afmetingen bepalen we per centimeter en u krijgt hierdoor een uniek ontwerp, volledig op maat.

1.Spreek vrijblijvend af met een ontwerpadviseur

Een geheel vrijblijvende en gratis afspraak is snel gemaakt. Meestal lukt het om binnen 2 weken af te spreken met een ontwerpadviseur in ons atelier of bij u thuis.

Stap 1

Als u wilt hoeft u de deur niet uit, onze ontwerpers komen langs wanneer het u schikt.

Welke afmetingen moet onze hoekbank krijgen om de juiste symmetrie in de woonkamer te creëren? Past die grijze stof wel bij de lichte houten vloer en hoe kleurt het leder bij avondlicht? Zomaar wat vragen die bij de aanschaf van een bankstel moeten worden beantwoord.

Onze ontwerp adviseurs begeleiden het ontwerp, de materiaalkeuze en kleurstelling op neutrale wijze. Hun doel is om u blij te maken met een zitmeubel dat naar uw smaak en interieur is ontworpen.

Een afspraak met een ontwerpadviseur is geheel vrijblijvend en gratis.

Uw natuurlijke leefomgeving is volgens onze overtuiging de beste plek waar dit goed kan worden bepaald, daarom komen wij zowel overdag als 's avonds graag op afspraak bij u thuis. Mocht u dit een te grote stap vinden dan kunt u natuurlijk ook eerst afspreken in ons atelier om met eigen ogen te zien hoe onze kwaliteitsbanken worden vervaardigd.


 

2. Ontwerp van uw bank op maat

In nauw overleg met onze ontwerpadviseur ontwerpen wij uw bank helemaal op maat. Van licht en rank tot stoer en robuust. Alle onderdelen van uw toekomstige bank worden per centimeter bepaald. De wijze waarop we dit doen en manier van produceren is uniek in Nederland. 

Stap 2a

In uw eigen leefomgeving ontwerpen wij in 3D uw bank volledig op maat.

Samen met u ontwerpen wij een zitmeubel dat past bij de stijl van uw leefruimte. Hierbij maken wij gebruik van geavanceerde software, waarmee zeer realistische ontwerpen van uw toekomstige meubel worden gemaakt. Na het maken van de eerste schets en het uitbrengen van een offerte bepaald u zelf of u verder het ontwerptraject in gaat. 

Met onze unieke proefstoel bepalen we uw ideale zitverhoudingen en garanderen we 100% zitcomfort.

De juiste verhoudingen daar gaat het om. Symmetrie is hierbij het toverwoord. Onze ontwerper zet de afmetingen visueel met markers uit op de vloer en met onze unieke proefstoel bepalen we de ideale zithoogte en diepte.

Stap 2b

Het zitcomfort kunt u ter plekke zelf ervaren en aanpassen. 


3. Bepalen van de bekleding

Er is keuze uit een enorm aanbod in stof- en leersoorten. Na goedkeuring van het ontwerp sturen we u gratis een aantal knipstalen toe van de stof- of het leer wat u heeft uitgezocht zodat u op uw gemak een keuze kan maken. 

Stap 3

Bij het kiezen van de juiste stof en kleur helpen wij u graag.

Nadat het ontwerp gereed is komen we bij de meest bepalende stap; de wijze van- en het soort bekleding. U kunt kiezen uit vele mogelijkheden zoals capitonneren, vlakverdeling of gewoon strak.

Ontwerp, kleurstelling en materiaalgebruik worden afgestemd op uw smaak en interieur

Niet alle stoffen zijn geschikt voor een plek waar veel daglicht komt. Ook uw leefsituatie speelt hierbij een belangrijke rol. Bij het bepalen van de juiste stof of leer krijgt u van ons een deskundig materiaal- en kleuradvies.